Klientudtalelser

 

“Alvorlig stress gjorde at jeg begyndte hos Rina, og igennem hypnoterapien er det nu lykkes mig at komme af med stressen og samtidigt blevet bevidst om, hvad der gør at stressen er opstået, for dermed bedre at kunne sikre at det ikke kommer igen.”

(Kvinde 34 år)

 

“Jeg har fået hjælp af Rina i forbindelse med at min kæreste slog op med mig. I den forbindelse hjalp telefonsamtaler med Rina rigtig meget, idet hendes redskaber gør, at man ved hvordan man skal komme videre i forhold til det problem man har. Hendes forståelse for andre mennesker, deres følelser, handlinger og hvad de ønsker, gør at man føler at man bliver taget seriøst og at hun ønsker at hjælpe folk og vil dem det bedste. Hendes behagelig måde at være på, og hendes stemme og tonefald, gør at man ønsker at snakke med hende i timevis. Hun hjalp mig rigtig meget, men hun hjalp også min ekskæreste, fordi han fik redskaber til hvordan han skulle takle nogle problemer han har. Rina kan helt klart anbefales herfra.”

( Kvinde 28 år)

 

Jeg var meget lukket ang at få hjælp, inden jeg mødte Rina – det var svært at starte. Jeg er åbnet op, så jeg tænker positivt, og kan lade tingene ligge, og tænke på mig selv. Det var svært mellem mig og børnene, men nu skændes vi aldrig mere, som før. Efter starten har jeg ændret mig rigtig meget og jeg kan ikke undvære at komme, selvom jeg ikke behøver det. Nu komme folk til mig og beder om hjælp. Jeg kan varmt anbefale Rina som psykolog, hun er sød, rar, behagelig at være hos. 🙂

(Kvinde 51 år)