Samtaleterapi

Det kan være forbundet med stor smerte, og måske endda skam, at erkende, at der er dele af vores liv, der ikke fungerer, som vi kunne ønske os. Og det kræver derfor mod at opsøge professionel samtalepartner. Hvis du læser dette, betyder det, at du allerede er i gang med at forholde dig aktivt til at skabe forandringer i dit liv.

I samtalerne vil vi tage udgangspunkt i din situation og det du oplever at have brug for hjælp til. Det er mit ansvar, at samtalerne forløber i tryghed og nærvær – men også at udfordre din opfattelse af de udfordringer, du oplever i dit liv.

Jeg arbejder ud fra en grundlæggende eksistentiel forståelse af, at vi som mennesker har frihed til at forme vores liv og vores selvopfattelse gennem de valg vi træffer i livet. Og at vi samtidig alle er i relationer og samspil – på godt og ondt, hvilket ligeledes former vores måde at forstå og opleve os selv på.

Herudover inddrager jeg en række psykologiske teorier, metoder og inspirationskilder i samtalerne, når jeg oplever, at det kan være berigende i forhold til netop din proces.

Jeg tilbyder :